Over Ons

Welkom bij CampingKovarna.nl! Wij zijn Anneke en Johan, de trotse eigenaren van twee prachtige campings, gelegen in de adembenemende regio’s van Oost-Achterhoek in Nederland en de Ardennen in België. Deze website is een weerspiegeling van onze liefde en passie voor het camping leven.

Ons verhaal begint meer dan twintig jaar geleden toen we onze eerste stappen in de campingwereld zetten. We waren al jaren fervente kampeerders, met onvergetelijke herinneringen aan avonden bij het kampvuur, wandelingen door de natuur en de vrijheid van het leven in de buitenlucht. Toen de kans zich voordeed om onze eigen camping te kopen, hebben we die met beide handen aangegrepen.

In Oost-Achterhoek, een regio bekend om zijn glooiende heuvels, uitgestrekte bossen en authentieke dorpjes, ligt onze Nederlandse camping. Deze oase van rust en natuur biedt een authentieke kampeerervaring, waar je de drukte van het dagelijkse leven even achter je kunt laten.

Onze camping in de Belgische Ardennen, een gebied dat bekend staat om zijn indrukwekkende rotsformaties, dichte bossen en kristalheldere rivieren, biedt een compleet andere, maar even unieke kampeerervaring. Hier kun je genieten van outdoor activiteiten zoals kajakken, wandelen en mountainbiken, terwijl je volop geniet van de prachtige omgeving.

Met CampingKovarna.nl willen we onze ervaringen, avonturen en de vreugde van het camping leven met jullie delen. We delen graag onze favoriete kampeerrecepten, geven tips voor outdoor activiteiten, en laten je kennismaken met de lokale flora en fauna van de regio’s waarin onze campings zich bevinden. Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent of net begint met het ontdekken van de geneugten van het buitenleven, we hopen dat onze verhalen en tips je zullen inspireren.

We geloven dat kamperen meer is dan alleen slapen onder de sterren. Het is een kans om de wereld om je heen te verkennen, om te verbinden met de natuur en om te genieten van de eenvoudige dingen in het leven. Het is onze passie om deze ervaringen met jullie te delen, en we hopen dat je net zo enthousiast zult zijn over het camping leven als wij dat zijn.

Bovenal is CampingKovarna.nl een community. We nodigen je uit om je eigen verhalen en ervaringen te delen, om vragen te stellen en om deel uit te maken van onze kampeergemeenschap. Of je nu tips nodig hebt voor je eerste kampeertrip, op zoek bent naar een nieuw recept voor op de camping, of gewoon wilt genieten van mooie verhalen over het buitenleven, je bent hier altijd welkom.

Het is onze droom om iedereen de magie van het kamperen te laten ervaren. Of je nu een weekendje weg gaat of een langere vakantie plant, we hopen dat onze campings en deze website je een plek bieden waar je je thuis voelt, waar je kunt ontspannen en waar je nieuwe avonturen kunt beleven.

Onze liefde voor kamperen gaat verder dan alleen onze eigen campings. We hebben de afgelopen jaren talloze andere campings bezocht, zowel in Nederland en België, als verder weg. Deze ervaringen hebben ons niet alleen waardevolle inzichten gegeven in wat een geweldige camping maakt, maar hebben ons ook geïnspireerd om voortdurend te streven naar verbetering en innovatie op onze eigen campings.

We hebben een diep respect voor de natuur en zijn toegewijd aan duurzaamheid. We streven ernaar onze campings te runnen op een manier die het milieu respecteert en de natuurlijke schoonheid van de omgeving bewaart voor toekomstige generaties. Van recyclingprogramma’s tot het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, we werken hard om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Bij CampingKovarna.nl geloven we dat het camping leven iets is dat met anderen gedeeld moet worden. Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan onze community. Deel je eigen kampeerverhalen, geef je tips en trucs, of stel gewoon een vraag aan ons of aan de rest van de gemeenschap. Het gaat erom elkaar te ondersteunen en te inspireren, en om samen de vreugde van het kamperen te delen.

Op onze website vind je ook regelmatige updates over wat er gebeurt op onze campings. Of het nu gaat om een nieuw toegevoegde faciliteit, een aankomend evenement of gewoon wat foto’s van het prachtige landschap, we houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

We hopen dat je net zo enthousiast bent over CampingKovarna.nl als wij. Of je nu een ervaren kampeerder bent, of nog maar net begint aan je kampeeravonturen, we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze community. Want in het hart van alles wat we doen, zijn het de mensen die het camping leven zo speciaal maken. Het zijn de nieuwe vriendschappen die worden gesmeed, de verhalen die worden gedeeld, en de herinneringen die worden gemaakt die ons elke dag weer inspireren.

Dus neem een kijkje, ga zitten en blijf een tijdje hangen. Welkom bij CampingKovarna.nl, waar het leven altijd beter is onder de sterren.

Anneke & Johan