Campingkovarna.nl Berichten Huren & kamperen

Huren & kamperen

Topparken biedt een ruime keuze aan diverse accomodaties, geschikt tot 6 personen. Luxe chalets, ruime appartementen en recreatiewoningen of gezellig kamperen; het kan allemaal.Direct online boeken? Klik hier!

Chalet of stacaravan huren

Bij Topparken heeft u de keuze uit diverse typen chalets en stacaravans t/m 6 personen.
De uitstraling en indeling van deze accomodaties kunnen onderling verschillen, ze zijn echter allen uitgevoerd met:

  • 2 of 3 slaapkamers met (stapel-) bedden en kasten 
  • Badkamer met wastafel, douchecabine en toilet  
  • Complete keuken met kookgelegenheid, afzuigkap en koelkast
  • Woonkamer met gezellige eet- en zithoek en toegang tot het terras

De accomodaties zijn voorzien van een complete inventaris, handdoeken- en lakenpakketten worden verhuurd bij de receptie, dus u hoeft alleen uw persoonlijke spullen mee te nemen.

Appartementen aan de kust te huur

Tegenover het duingebeid van Noordwijk zijn 2 statige appartementencomplexen gesitueerd met een mediteraans tintje. 
 
De luxueus ingerichte appartementen bieden een zee aan ruimte. De penthouses zijn zelfs uitgevoerd in een speciaal thema. Deze accomodaties zijn ook voor langere termijn te huur en zijn geschikt t/m 6 personen.
 
Als gast van Appartementencomplex Noordwijkse Duinen kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten op het tegenover-gelegen park. Klik hier voor meer informatie!

Kamperen

Pak de tent in, koppel de caravan aan of maak de camper klaar; bij verschillende Topparken kunt u namelijk heerlijk kamperen! In het bos, aan het water of midden in de duinen. Onze gezellige kampeerplaatsen zijn vaak voorzien van elektra en altijd goed onderhouden. Kraakheldere toiletgebouwen en tal van faciliteiten dragen bij aan een onvergetelijke kampeervakantie!

Speciale wensen en eisen

Heeft u speciale wensen? Zoals bijvoorbeeld een rookvrij chalet, een chalet met vaatwasser, een kampeerplek dichtbij het zwembad of wilt u graag uw viervoeter meenemen. Dit is allemaal mogelijk bij Topparken.
 
Wij adviseren u echter wel uw speciale wensen bij uw reservering kenbaar te maken om teleurstelling te voorkomen. De receptie van het park kan u informeren over de beschikbaarheid van de door u gewenste accomodatie.

Aan een voorkeursboeking zijn essentiekosten verbonden.